Hej!
Mitt namn är André Hohenthal. Jag är bildkonstnär och inredningsdesigner, boende och verksam i Stockholm/Uppsala området.
Som konstnär arbetar jag främst med natur och landskapsfotografi. Alla mina bilder i portfolion kan beställas i valfri storlek och format som t.ex. fotopapper, canvas eller som fototapet. Du kan även köpa en digitalkopia med licens för att använda i t.ex. print eller på webben. Hör av dig till mig via epost vid frågor eller beställningar.
Jag visar min konst dels på egna utställningar där det finns både signerade och numrerade tavlor tryckta på fotopapper av högsta kvalité och även reproduktioner på t.ex. uppspänd canvasduk.
Jag säljer även till företag för dekoration i t.ex. kontor eller offentliga miljöer, kommer gärna på besök till ditt företag och visar mina tavlor. Jag kan även hjälpa till med placering och färgsättning av övriga väggar för att skapa en helhet i rummet.
Jag säljer även via återförsäljare som t.ex. inredningsbutiker, hör av dig till mig om du är intresserad av att sälja mina tavlor.
Jag har arbetat med bildkonst och inredning i 20 år. Jag har studerat konst och design bl.a. på Stockholms och Edelviks konstskola. Jag har även studerat design på Folkuniversitet och på Hyper Island. Jag har arbetat med inredning och färgsättning i 15 år.
Submit
Thank you!
Back to Top